De Fiets!-app voor de Pebble smartwatch

Alle Fiets! informatie om uw pols, doe langer met uw telefoonbatterij

De voordelen:

Alle belangrijke route-informatie handig om uw pols

Het huidige en volgende knooppunt van de route en uw gemiddelde snelheid.

U hoeft uw telefoon niet uit uw zak te halen

Doordat de Pebble watch ook contact heeft met uw telefoon als deze op stand-by staat doet u langer met de batterij van uw telefoon.

Wat is Pebble?

Pebble is een zogeheten ‘smartwatch’; een smartwatch waarop apps te gebruiken zijn net zoals op uw smartphone. Wij hebben het nu mogelijk gemaakt dat u uw Fiets! informatie te zien krijgt op uw de Pebble watch door middel van Bluetooth.

BELANGRIJK! U kunt de Pebble alleen gebruiken in combinatie met een Android smartphone of iPhone!

Hoe aan de Fiets!-app op Pebble te komen

Stap 1:

Heeft u een Pebble smartwatch? Zo ja ga door naar de volgende stap, anders kunt u hier meer informatie krijgen over de aanschaf van een Pebble.

Stap 2:

De Fiets!-app voor Pebble is alleen te downloaden vanuit de speciale Pebble iPhone of Android app.

Heeft u al wel een Pebble smartwatch maar nog niet de Pebble app geïnstalleerd op uw telefoon? Download deze dan hier afhankelijk van uw besturingssysteem:

Op uw telefoon opent u de Pebble app. In de Pebble app gaat u op zoek naar Fiets! Dit doet u op deze manier:1. Kies in het hoofdmenu voor Get Apps. Dit zal een scherm openen waar u verschillende applicaties voor het smartwatch kunt downloaden.

2. Door op het vergrootglas te drukken kunt u zoeken naar de Fiets!-app.

3. Nadat u heeft gezocht op Fiets! ziet u de resultaten. Selecteer hier de Fiets!-app.

4. U kunt dan vervolgens op de knop ADD drukken om de Fiets!-app te downloaden. Wanneer dit voltooid is dan zal deze meteen worden ingeladen op het Pebble smartwatch.

Stap 3:

Gefeliciteerd! U heeft Fiets! succesvol geïnstalleerd op uw Pebble. Om de Fiets!-app te gebruiken tijdens het fietsen moet u de Fiets!-app selecteren in het menu van het Pebble smartwatch. U start de route die u wilt fietsen en uw kunt verschillende gegevens aflezen op de smartwatch. U hoeft dus tijdens het fietsen niet meer op uw telefoon te kijken!